Ervaringen

“De coaching was gezellig. Het heeft mij geholpen zelfvertrouwen te krijgen. Ik kan nu stevig in mijn schoenen staan. Het heeft goed geholpen, dus je moet er vooral naartoe gaan.”
Meisje, 9 jaar.


“Omdat ik Mirjam als een hele fijne, betrokken en integere collega kende, hoefde ik niet lang na te denken toen ik voor mijn dochter een kindercoach zocht. Mijn dochter zat een poos niet goed in haar vel. Dat uitte zich vooral in buikpijn, niet naar school willen en spanning bij dingen die anders dan anders waren. Mirjam wist in het intake-gesprek met mij al goed te formuleren dat zij haar begeleiding voor mijn dochter vooral zou richten op het leren omgaan met de situatie, met gedachtegangen en hoe die z√≥ aan te passen zijn dat mijn dochter zich lekkerder in haar vel zou gaan voelen. Gericht dus op positiviteit. De sessies die volgden met mijn dochter, werden door mijn dochter als erg prettig ervaren. Aan het eind van elk gesprek kwam ik er even bij zitten en konden mijn dochter en Mirjam vertellen wat ze gedaan hadden en wat mijn dochter eventueel thuis nog kon doen. Dat was heel fijn!
Ik kon bij mijn dochter goed merken dat zij inderdaad dingen weer positief ging zien en ervaren. Ik heb vooral ook geleerd dat het heel erg helpt om, wanneer iets spannend is/wordt, samen helpende gedachten te bedenken. Mijn dochter heeft daar nog altijd baat bij!
Na een 4-tal coachingsgesprekken herkende ik mijn dochter weer terug. We hebben afgesproken dat als zij daar weer behoefte aan krijgt, Mirjam zeker weer beschikbaar is.

Mirjam is een warme coach die mijn dochter zag zoals ze is en dat helemaal ok vindt. Ze weet een kind op een liefdevolle manier op zijn/haar gemak te stellen. Haar afwisselende werkvormen heb ik gezien als met een diepere betekenis, maar zijn absoluut op het niveau van het kind (en mijn dochter vond ’t heel leuk dat er ook een keer yoga aan te pas kwam!).
Ik zou Mirjam daarom zeker aanbevelen aan anderen. “
Moeder van meisje, 9 jaar.


Bedankt voor de coaching. Het heeft ons goed geholpen, we kunnen nu weer zelf verder. Onze dochter vond de sessies erg fijn en veilig.
Moeder van meisje, 11 jaar.