De coach

Mirjam-3 (Small)Mijn naam is Mirjam Hamelink.
Ik ben getrouwd en moeder van een dochter (2016) en een zoon (2020). Ik heb 10 jaar basisonderwijservaring in groep 3 t/m 8 op scholen in Rotterdam en Utrecht. In 2013 heb ik de basisopleiding tot kindercoach gedaan. Na verdere verdieping, het volgen van een aantal aansluitende cursussen en vervolgopleiding, ben ik mijn eigen praktijk begonnen als kindercoach. Inmiddels ben ik gestopt als leerkracht zodat ik mij volledig kan focussen op wat ik het liefste doe: coaching. 

Als leerkracht ontmoette ik regelmatig kinderen en ouders die niet lekker in hun vel zaten. Als het niet goed gaat met je kind komen er als ouder/verzorger ontzettend veel emoties naar boven. Je wilt zo graag helpen, weten waar je goed aan doet. Iemand die echt luistert en waar nodig meedenkt. Ik heb ervaren dat echte aandacht in de gesprekken met kinderen en ouders veel kan betekenen en vaak al de sleutel tot inzicht is. Ik ben er dan ook van overtuigd dat het voor iedere ouder en elk kind erg fijn kan zijn af en toe de tijd te nemen om stil te staan bij waar jullie nu staan. Wat gaat goed? Wat zouden jullie liever anders zien? Wat zijn jullie kwaliteiten? Wat wil jij als ouder/verzorger? Wat wil je kind? Ik ontmoet jullie graag, daarom verwelkom ik jullie voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek in mijn praktijk.

Naast mijn onderwijsachtergrond en opleiding tot Kindercoach volg ik regelmatig cursussen en workshops rondom coaching en persoonlijke ontwikkeling. Ook lees ik heel veel boeken over deze onderwerpen en neem ik deel aan intervisiegroepen met collega kindercoaches. Zo blijf ik mijzelf ontwikkelen en kan ik mijn ervaringen inzetten in de praktijk.

Ook verdiep ik mij in de gevolgen van voeding en leefstijl op het psychische en lichamelijke welzijn van mensen. Ik heb geleerd en zelf ervaren dat voeding en leefstijl ontzettend belangrijk is voor ons algehele welzijn. Deze nieuwsgierigheid en achtergrond ondersteunt mij in het coachen van gezinnen. Per situatie ga ik graag samen met jullie op zoek naar wat voor jullie werkt.

Voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek kunnen jullie contact met mij opnemen.